Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

 

1. [ Βασική Εκπαίδευση Ι ] – Για νέους οδηγούς, μετά την απόκτηση του διπλώματος


 

[ Βασική Εκπαίδευση – Ι.Ι ] –  Για νέους οδηγούς εώς 1 χρόνο (Basic training – New Driver) (95 ευρώ)

Πήρες το δίπλωμα αλλά δε νιώθεις ασφαλής;

 • Θεωρία στην δυναμική του αυτοκινήτου – χρήση προσομοιωτή
 • Πρακτική εξάσκηση σε ειδικές ασκήσεις στην οδήγηση, στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
 • Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης

Αν έχετε μόλις πάρει το δίπλωμα ή δεν οδηγείτε συχνά, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε το επίπεδο των ικανοτήτων σας στην καθημερινή οδήγηση ώστε να μειώσετε το άγχος, στρες και νευρικότητα στο δρόμο καθώς και να χειρίζεστε σωστά και με περισσότερη αυτοπεπίθηση το αυτοκίνητό σας.

 

 

2. [ Βασική Εκπαίδευση ΙΙ ]  – Μαθήματα διάρκειας μισής μέρας


 2.1. [ Βασική Εκπαίδευση ΙΙ.Ι ] – Βασική εκπαίδευση (Basic training) (195 ευρώ)

 • Θεωρία στην δυναμική του αυτοκινήτου και χρήση προσομοιωτή
 • Πρακτική εξάσκηση σε ειδικές ασκήσεις στην οδήγηση, στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
 • Χρήση πίστας σε συνθήκες υψηλών ταχυτήτων
 • Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης

Η παραπάνω εκπαίδευση σας παρέχει απαραίτητες γνώσεις, όπως το να αξιολογείτε τους κινδύνους και να αντιδράτε κατάλληλα και σωστά σε απρόσμενες καταστάσεις. Με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών σας παρέχονται εξαιρετικές βάσεις για να αναπτύξετε μια ήρεμη και σίγουρη προσέγγιση στην αντιμετώπιση ξαφνικών αντιδράσεων του οχήματός σας, με ή χωρίς τα βοηθητικά ηλεκτρονικά συστήματα – ABS και ESP on ή off. Μαθαίνετε βασικές τεχνικές οδήγησης σε ταχύτητες ενός ταξιδιού ώστε να νιώθετε ασφαλείς εσείς, καθώς και οι υπόλοιποι επιβάτες.

 

 

2.2. [ Προχωρημένη Εκπαίδευση ΙΙ.Ι] – Προχωρημένη Εκπαίδευση Υψηλών Απαιτήσεων (Advanced High Performance Driving) (440 ευρώ)

 • Θεωρία στην δυναμική του αυτοκινήτου, των υποσυστημάτων του και χρήση προσομοιωτή
 • Πρακτική εξάσκηση στην οδήγηση – οδήγηση στην πίστα (2 εκπαιδευτικά session)
 • Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης

Η πυκνή κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους καθιστά απαραίτητες τις επιπλέον γνώσεις στην οδήγηση πέραν της απόκτησης διπλώματος. Γεμάτοι ηρεμία, γνώση και σιγουριά ως υποχρεωτικά στοιχεία μπαίνετε σε μια διαδικασία εκμάθησης για το πως θα αντιδράσετε ήρεμα σε απρόσμενες – επικίνδυνες καταστάσεις. Εκπαιδεύεστε πως θα χειρίζεστε επιδέξια και με ηρεμία σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες πραγματοποιώντας μια σειρά από ασκήσεις που περιλαμβάνουν φρενάρισμα πανικού, δυναμική αλλαγή λωρίδας και εσκεμμένη υπερστροφή ή υποστροφή. Χρήση ABS και ESP on ή off. Μετά από αυτά ακολουθεί οδήγηση εντός πίστας σε συνθήκες υψηλών ταχυτήτων, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών είτε από θέση του συνοδηγού είτε από απόσταση. (Καλύπτονται 2 session)

 

3. [ Προχωρημένη Εκπαίδευση ΙΙ.ΙΙ ]  – Ολοήμερη εκπαίδευση (καλοκαίρι) – Διήμερη εκπαίδευση (χειμώνα)


3. [ Προχωρημένη Εκπαίδευση ΙΙ.ΙΙ ] – Σπόρ-Αγωνιστική Οδήγηση (Sport-Racing Driving) (870 ευρώ)

 • Θεωρία στην δυναμική του αυτοκινήτου, υποσυστημάτων του και χρήση προσομοιωτή
 • Πρακτική εξάσκηση στην οδήγηση – οδήγηση στην πίστα (1 εκπαιδευτικό session, 4 αγωνιστικά session)
 • Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης

Για τους λάτρης της αυτοκίνησης και της sport οδήγησης το παρακάτω πρόγραμμα
θα ικανοποιήσει τα θέλω των πιο απαιτητικών. Εφοδιασμένοι με γνώσεις και σιγουριά εισέρχεστε στον κόσμο της δυναμικής οδήγησης. Εκπαιδεύεστε πάνω στην δυναμική του αυτοκινήτου σας και σε απρόσμενες καταστάσεις καθώς εξειδικεύεστε στο πως να τις αντιμετωπίζετε με ηρεμία. Εκπαιδεύεστε πάνω στην ψυχολογία εν ώρα οδήγησης και στο πως θα κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τους καρδιακούς παλμούς ώστε να οδηγείτε με αυτοπεποίθηση και σεβασμό στον εαυτό σας. Το πρόγραμμα είναι ολοήμερο και περιλαμβάνει: Θεωρία, εκπαίδευση στον προσομοιωτή, εκπαίδευση σε ειδικές ασκήσεις, εκπαίδευση στην πίστα σε συνθήκες υψηλών ταχυτήτων και τέλος, εκμάθηση ιδανικών αγωνιστικών γραμμών και πρακτική εξάσκηση σε αυτές. (Καλύπτονται 5 session έως 130km)

 

 

 

Scroll Up